industrie

Bomondo en de industrie

Eerlijk is eerlijk. De Nederlandse maakindustrie heeft een speciaal plekje in ons hart. In alle bescheidenheid: we maken hier prachtig communicatiewerk dat de hele wereld over gaat! Industrie is vandaag de dag high-tech en daarmee een sector waarin veel technologische kennis omgaat. Een boeiende en zich snel ontwikkelende sector waarin we ons maar al te graag verdiepen.

Geen wonder dat we met veel plezier én resultaatgericht werken voor mooie merken in de jachtbouw, luchtvaart, logistiek en industriële componenten. Wij adviseren bedrijven hun weg te vinden binnen internationale markten en een omslag te maken naar een commerciële en tegelijk toekomstgerichte marktbenadering. In een wereld die zowel globaliseert als digitaliseert zien wij volop kansen.

Sparren

Ben je actief in de foodbranche en wil je eens vrijblijvend sparren over je marketing-communicatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit met onze diensten strategie, branding en marketing.

Contact

Samen de toekomst in

Er gebeurt veel in de wereld: kansen en bedreigingen wisselen elkaar af. De basis die we in Nederland hebben is sterk. Toch wil je bij de les blijven en het vizier vooruit gericht houden. Bomondo helpt je graag verder vanuit een sterke betrokkenheid. We zijn liever partner dan leverancier. Meedenken en ontzorgen is waar we ons in onderscheiden. Op basis van concrete ervaring in de industrie zijn we van meerwaarde. Bij voorkeur van A tot Z omdat wij geloven in consistentie en visie op de middellange en lange termijn.

Bomondo & Industrie
  • Gedreven in het vinden van de juiste positionering passend bij jouw toekomstambities
  • Van productiegericht denken naar een professionele commerciële propositie die echt voor je werkt
  • Met de juiste merkstrategie ontwikkelen we samen met jou de basis voor internationale naamsbekendheid en successen

Wil je verder praten over communicatie
mét een heldere toekomstvisie?

Lees meer

case Amels

Top dutch quality by Amels

Ontwikkeling Brochurelijn. Superjachten verdienen supercommunicatie: zo eenvoudig is het. Alhoewel, eenvoudig… Ontdek hier de brochurelijn die we samen met Amels hebben ontwikkeld.

Lees meer

case Fokker Techniek

Your aircraft tailored to perfection

Hoe restyle je een logo met behoud van de onder-
scheidende herkenbare design-elementen? Nou, met heel veel denk- en advieswerk vooraf. Bekijk hier de rebranding case van Fokker Techniek.

Lees meer

‘‘Betrouwbaarheid gaat boven alles’

Coen de keijzer

Kwant Controls is al sinds 1937 een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen. Wereldwijd zijn op dit moment tienduizenden schepen uitgerust met één of meer instrumenten van Kwant Controls. …

Lees verder

Neem gerust contact met ons op! Kunnen we helpen jouw foodproducten effectief te vermarkten?

Contact ons