Al in de 14e eeuw werden in Vlissingen schepen gebouwd voor de verdediging van ons land. In 1688 – de tijd van de VOC – werd de fundering gelegd voor de scheepswerf waar nu Amels jachten gebouwd worden. Momenteel is Amels een toonaangevend wereldmerk dat staat voor Nederlandse topkwaliteit. De Amels superjachten hebben een lengte van 50 tot ruim over de 100 meter en geven hun eigenaren de vrijheid om te genieten van een leven op zee.

Naast de passie voor jachtbouw heeft het team deskundige jachtbouwers een passie voor schone wereldzeeën en een gezond leefklimaat. Slimme engineers voorzien Amels jachten van nieuwe hybride aandrijfsystemen om je stil en met minimale uitstoot te kunnen verplaatsen naar de mooiste plaatsen op aarde. Innovatieve drinkwatersystemen aan boord maken het gebruik van plastic flesjes overbodig. Schone wereldzeeën zijn immers van groot belang voor de aarde én voor de beleving aan boord van een jacht.

Wij helpen Amels graag verder om het verhaal van een toonaangevend Nederlands merk sterk en onderscheidend te vertellen aan de wereldwijde doelgroep.

Case 1

Case 2

Case 3

Case 4