04-05-2022

Er werken inmiddels nogal wat mensen bij Bomondo en daar zijn we heel blij mee! Projectmanagers, dtp-ers, artdirectors en stagiairs, samen maken zij Bomondo tot wat het nu is. Jong en oud, nog in opleiding of met jarenlange ervaring – ze vormen een hecht team.

Tamme Pieter, bureaumanager, moet dat hele team een beetje in het gareel houden. En dat is zeker niet altijd even makkelijk met al die creatieve geesten in het team. De teamleden hebben vaak allemaal goeie ideeën, maar er is natuurlijk ook een planning die in de gaten gehouden moet worden. Samen met projectmanagers Feite en Peter zorgt Tamme Pieter ervoor dat er overzicht blijft.

Uit het juiste hout gesneden

Gelukkig heeft hij daar genoeg ervaring mee. Hij was jaren ondernemer en heeft bij veel grote en kleine bedrijven de fijne kneepjes van het vak geleerd. Het grootste deel was hij actief in de reclame- en marketingwereld dus waar het Bomondoteam zich mee bezighoudt, is voor hem bekend terrein. Nog niet overtuigd van het feit dat deze man voor de structuur op kantoor zorgt? Dan is het goed om te weten dat hij in een huis vol vrouwen woont. Hij woont namelijk samen met zijn vrouw en drie thuiswonende dochters in Sneek. Om je als enige man staande te houden in een huis vol vrouwen dan moet je uit het juiste hout gesneden zijn.

Niet te missen

Wanneer Tamme Pieter binnenkomt dan is dat niet te missen. Hij neemt de trap met vier treden tegelijk en waar hij één stap zet, moet een ander er drie zetten. En dat is niet gek, want hij is best lang. Maar het is niet alleen zijn lengte waardoor hij opvalt. Door zijn enthousiasme kan je namelijk niet om hem heen. Hij vindt overal een oplossing voor, denkt in mogelijkheden en zet zich altijd voor de volle 1000% in. Hartstikke logisch dus dat Remco het fijn vindt dat hij zijn rechterhand is. En linkerhand eigenlijk ook wel.

Zoals je snapt zijn wij enorm blij dat Tamme Pieter het Bomondoteam in het gareel houdt. Oh en mocht je hem aan de telefoon hebben? Je mag hem ook gewoon Pieter noemen, dat doet de rest namelijk ook.