Proclaimer

Dit bericht is verzonden als onderdeel van een conversatie tussen Bomondo en de geadresseerde wiens naam hierboven is gespecificeerd. Mocht u dit bericht per ongeluk ontvangen, dan zouden wij het op prijs stellen als u ons laat weten dat het bericht naar u is verzonden. In dit geval vragen we u ook om dit bericht uit uw mailbox te verwijderen en het of een deel ervan niet door te sturen naar iemand anders. Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Bomondo stelt de veiligheid van de klant hoog in het vaandel. Daarom hebben we ons best gedaan om ervoor te zorgen dat het bericht fout- en virusvrij is. Helaas kan de volledige beveiliging van de e-mail niet worden gegarandeerd omdat, ondanks onze inspanningen, de gegevens in e-mails kunnen worden geïnfecteerd, onderschept of beschadigd. Daarom moet de ontvanger de e-mail controleren op bedreigingen met de juiste software, aangezien de afzender geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige schade die wordt veroorzaakt door het bekijken van de inhoud van deze e-mail.

De meningen in deze e-mail zijn eigendom van hun auteur en weerspiegelen niet noodzakelijk de meningen van het bedrijf.

Is het nodig om deze e-mail af te drukken? Als u net als wij om het milieu geeft, druk dan geen e-mails af. Het helpt de omgeving bosrijk en vuilvrij te houden.