zorg

Bomondo en de zorgsector

Bomondo beschikt over veel zorgexpertise. Zo zijn we bijvoorbeeld alweer flink wat jaren actief voor Zorggroep Liante. Dat we effectieve communicatie kunnen ontwikkelen voor zorgpartners heeft met een belangrijke karaktereigenschap te maken: wij kunnen goed luisteren! Wij vinden namelijk dat luisteren – ook in de zorgbranche – een belangrijke voorwaarde is voor de ontwikkeling van effectieve communicatie.

Goed de tijd nemen om de specifieke uitdagingen en wensen in kaart te brengen: daarmee begint bij Bomondo elk communicatietraject. Wat deze inventarisatie je zoal oplevert? Allereerst een scherpe (her)positionering van je zorgmerk. Want sinds ook de zorg te maken heeft met de wetten van de markt, is het hebben van een unieke en onderscheidende positie op de zorgmarkt een absolute levensvoorwaarde. Onze mensen zijn bedreven om samen met opdrachtgevers zo’n scherpe positionering te ontwikkelen en deze vervolgens een gezicht te geven.

Bomondo ontzorgt zorgorganisaties

Naast een heldere positionering ontwikkelen we natuurlijk ook op deze positionering gestoelde communicatiecampagnes.

Van arbeidsmarkcampagne tot corporate brochure en van intranet-activaties tot vlog-formats: graag helpen we onze zorg-opdrachtgevers bij het behalen van harde en zachte communicatiedoelstellingen. Je kunt rekenen op volledige ontzorging vanuit een compleet pakket marketingdiensten.

Team met ervaring

Het Bomondo team heeft ruime ervaring met diverse toonaangevende zorginstellingen in Noord-Nederland. We kennen de doelgroepen, geven diepgang en zijn in staat opdrachtgevers uit te dagen om tot de juiste aanpak te komen.

Sparren

Ben je actief in de zorg en wil je eens vrijblijvend sparren over je marketing-communicatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit met onze diensten strategie, branding en marketing.

Contact

case Liante

Naar een onderscheidende positie op de zorgmarkt

De naam Liante staat voor bindmiddel: deze organisatie brengt mensen en wensen én welzijn en plezier samen. Hoe? Bekijk hier de complete Liante case!

Bekijk hier het resultaat

case Stellingwerven

Een identiteit passend bij vandaag en morgen

Samen met Zorggroep De Stellingwerven ontwikkelden we een positionering en nieuwe huisstijl.

Bekijk hier het resultaat

Zet de stap en neem contact met ons op. Wil je meer weten over zorgcommunicatie of meteen een afspraak plannen?

zet de stap