consultancy

Je onderbouwde koers richting een kansrijke duurzame toekomst

Als je bij consultancy denkt aan een financiële analyse en advisering heb je natuurlijk gelijk. Maar wij gaan graag een paar stappen verder. We analyseren niet alleen financiële data, maar ook alle andere relevante gegevens. Ons Bomondo stappenplan is hierin leidend.

De techniek van het analyseren varieert uiteraard per klantbehoefte. Maar we hebben vele tools en experts tot onze beschikking. Van een locatieonderzoek-database waarmee we de marktpotentie in kunnen schatten per regio voor retailorganisaties tot social listening apps en IT-analyse-instrumenten.

consultancy

Flexibele teams

Niet elke klantvraag is gelijk. Daarom stellen we per project een eigen consultancyteam samen. Dit geldt trouwens ook voor de andere diensten die we aanbieden. Jouw duurzame uitdaging, wens of droom is leidend bij de samenstelling ervan.

consultancy

Expertise netwerk

Voor het samenstellen van onze consultancyteams putten we uit een rijk expertisenetwerk. En ook al staan deze door de wol geverfde professionals niet bij ons op de loonlijst, ze zijn allemaal zeer betrokken bij ons gedachtegoed. Samen met onze eigen mensen vormen ze een Bomondo consultancyteam.

consultancy

Dit levert bomondo consultancy je op

  • Een onderbouwd strategisch plan voor een kansrijke duurzame toekomst
  • Een onderscheidend merk met een actuele, heldere propositie
  • Een inspirerend organisatieklimaat waarin klant en medewerker toekomst zien
Wil je meer weten over marketing of meteen een afspraak plannen?
zet de stap

één klein stapje nog Kun jij je hier in vinden?
Sluit je bij ons aan!

bel 085 065 326 7