Design

Zijerveld: Instore

Zijerveld is de grootste kaasspecialist van Nederland en ontwikkelt kaasconcepten die Europa-breed succesvol zijn. Trots en met veel professionele energie helpen wij Zijerveld met het ontwikkelen en vormgeven van deze concepten. Door onze jarenlange samenwerking met Zijerveld zijn wij op onze beurt inmiddels uitgegroeid tot kaascategoriespecialist.

Column slide
Column slide
Column slide

Categorievisie

Elk kaasmerk uniek positioneren met een onderscheidende uitstraling en verhaal: dat is de kern van succesvol zijn binnen de categorie kaas. Vervolgens vasthouden aan deze positionering is minstens zo belangrijk. Een consument krijgt dagelijks vele communicatieboodschappen voor de kiezen. Het consistent toepassen van merkconcepten helpt daarom aantoonbaar bij het veroveren en behouden van schap-posities.

Column slide
Column slide
Column slide
Column slide
Column slide
Column slide

Second placement

Uitdaging: ‘realiseer maximaal rendement op de winkelvloer.’
Verder gebracht: met klantgerichte activatieprogramma’s die gebaseerd zijn op de kernwaarden van het merk en die relevante beloftes bieden.

Meer dan 70% van alle aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer gemaakt. Het ontwikkelen van succesvolle instore activatieprogramma’s en promotiecampagnes is voor Buro Andringa dagelijkse kost. Graag delen we persoonlijk aansprekende resultaten met je.

Project detail image

Klant
Zijerveld


Services
Advertising
Campagnes
Content
Mailingen
Verpakkingen

Project
Instore


Team
Anja
Hylke
Koen